IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf
Contacteer ons: +32 14 23 56 00 of e-mail
IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf
Netwerk van mensen
IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf
IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf
IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf

Doe je IT-stage bij 3-it

Per jaar hebben wij ongeveer 15 à 20 stageplaatsen beschikbaar. Waarom? Omdat wij sterk geloven in jong talent. Het talent van de toekomst is niet alleen opgegroeid met diverse nieuwe technologieën, maar is er ook gewoon enorm door geïntrigeerd. Ze willen ermee experimenteren en alle mogelijke voordelen eruit halen. Interesse in een IT-stage bij 3-it?

Een IT-stage voor studenten

Volg jij een IT-opleiding? Of je nu een leertraject aan de hogeschool volgt, een opleiding doet bij VDAB of jezelf nog meer wil bijscholen met een masteropleiding, je rondt jouw leertraject meestal af met een stage. IT-stages zijn dan ook erg gegeerd de laatste jaren. Als ervaren IT-bedrijf geloven wij sterk in de kracht van zo’n IT-stage. Je leert er je sterktes en zwaktes beter kennen, en leert bovendien welke specialiteiten je compleet liggen en welke je liever aan andere IT-experts overlaat.

IT-stages zijn erg gegeerd de laatste jaren.

Een IT-stage is kortom de perfecte springplank om je voor te bereiden voor het echte werk op de arbeidsmarkt. Ben jij een teamplayer, innovator pur sang en zot van IT? Dan ben je altijd welkom om bij ons een IT-stage te komen volgen!


Bedrijven halen meerwaarde uit een IT-stage

Maar ook onze klanten zijn gebaad met de stages van onze studenten. Wist je namelijk dat je als klant stageopdrachten aan 3-it kan doorgeven? Wij zoeken topstagiairs uit om jouw project op poten te zetten. Zij komen in jouw bedrijf aan de opdracht werken, maar wij beheren het volledige stagetraject. En het eindresultaat? Dat is natuurlijk voor jou. Jij doet ermee wat je wilt. Waarom zou je als bedrijf nu een jongere op IT-stage aan je team willen toevoegen? Omdat het de goedkoopste stap is naar onderzoek natuurlijk. Als uiteindelijk blijkt dat het project toch niets voor jouw onderneming is, heb je er niet onnodig geld tegenaan gegooid. Interesse om met ons samen te werken en jong talent een kans te geven? Mail naar info@3-it.be.

Interesse in een IT-stage bij 3-it?

Geef je carrière een springplank met een IT-stage

Wil jij dus jouw IT-kennis omzetten in de praktijk? Tijdens je stage bij 3-it word je begeleid door getalenteerde en ervaren IT-specialisten. Zo leer jij op korte tijd het terrein kennen en krijg je de kans om samen te werken met ervaren mensen die uitblinken in jouw vakgebied. En het beste van allemaal? Zij leren je graag de kneepjes van het vak. Daarbij komt nog dat wij na afloop misschien wel de job van je leven voor je in de aanbieding hebben.

Stuur ons dus zeker je cv en motivatiebrief als je interesse hebt in een IT-stage. Tot snel!
IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf
IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf
Blog
Ontdek alle posts IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijfIT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf
IT-stage IT-stages IT IT-opleiding IT-bedrijf
Vacatures