IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten
Contacteer ons: +32 14 23 56 00 of e-mail
IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten
Netwerk van mensen
IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten
IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten
IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten

Het beheren van IT-projecten

Elk IT-project is een antwoord op een specifieke behoefte in een bedrijf. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe IT-infrastructuur of het vergroten van de opslagcapaciteit, 3-it gaat geen uitdaging uit de weg. Met welke IT-projecten kunnen wij je helpen?

IT-projecten van A tot Z

Van het ontwikkelen van nieuwe software tot het creëren van webapplicaties, van het digitaliseren van archieven tot het vereenvoudigen van administratieve taken, 3-it helpt je bij het ontwerpen en realiseren van nieuwe IT-projecten. Daarnaast zijn we er voor het opzetten van nieuwe servers en firewalls en zorgen we voor een nieuwe infrastructuur bij een eventuele verhuis. We denken mee met onze klanten en zorgen voor de beste oplossing. Geef jouw IT-projecten dus gerust in handen van een gespecialiseerd IT-bedrijf. Want wat je ook wil realiseren, 3-it gaat de ‘uITdaging’ aan! 

Met welke IT-projecten kunnen wij je helpen?

Valkuilen van IT-projecten

Feit: elk bedrijf krijgt met IT-projecten te maken. De vraag is echter hoe je die projecten goed kan aanpakken. Allereerst ga je een samenwerking aan met een IT-bedrijf die de nodige IT-specialisten in dienst heeft. Een samenwerking met 3-it bijvoorbeeld! Experts kunnen het project namelijk beter begeleiden. Zorg er wel steeds voor dat jouw IT-partner consistent blijft in de uitvoering van je IT-projecten. Laat hen mijlpalen bepalen in het project en bekijk regelmatig of alles nog volgens plan verloopt. Zijn er problemen naar boven gekomen? Leer er dan uit. Gebruik de resultaten uit het gefaalde IT-project om gemotiveerd aan het volgende te starten. Wees zeker niet bang voor innovatie. Je IT-bedrijf en partner in crime daagt je soms uit op vlak van technologie. Volg hen daarin. Wie weet verbaast het je wel positief.

Zijn er bepaalde IT-projecten die nog op je planning staan?

Structuur van IT-projecten

Waarom worden IT-projecten in het leven geroepen? Om iets in je onderneming te innoveren, uit te breiden of gewoon om iets aan te passen. Daarom is het van groot belang dat elk project op de juiste manier wordt aangepakt. Hoe? Door structuur aan te brengen. Natuurlijk bekijken we eerst of de idee wel haalbaar is. Wanneer dit het geval is, maakt 3-it een projectvoorstel op en bespreken we alle mogelijkheden. Zodra jij dit goedkeurt, gaan wij aan de slag. We ontwikkelen flowcharts, schema’s en eventueel zelfs een prototype.

Daarbij houden we steeds rekening met jouw eisen en voorwaarden die we vooraf besproken hebben. Pas daarna ontwikkelen we het eigenlijke systeem. Eenmaal het project geïnstalleerd en getest is, kan jij ermee aan de slag. Wij volgen het natuurlijk nog op om een optimale werking te garanderen.

3-it is dé partner voor jouw IT-projecten

Heb jij een IT-uitdaging die je eens onder de loep wil laten nemen? Zijn er bepaalde IT-projecten die nog op je planning staan? Samen creëren we IT-pareltjes. Voor meer informatie over onze diensten bel je naar 014 23 56 00 of mail je naar info@3-it.be. Tot snel!

IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten
IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten
Blog
Ontdek alle posts IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialistenIT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten
IT-projecten IT IT-project IT-bedrijf IT-specialisten
Vacatures