IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist
Contacteer ons: +32 14 23 56 00 of e-mail
IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist
Netwerk van mensen
IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist
IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist
IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist

Een IT-consultant in je bedrijf

Handel steeds efficiënt, flexibel, klantgericht en innovatief en je klanten zullen je dankbaar zijn. Maar om al deze beloftes waar te maken, heb je een stabiele IT-infrastructuur nodig. Heb jij niet de juiste kennis en ervaring in huis? 3-it heeft de oplossing: voeg tijdelijk een IT-consultant toe aan je team!

Wat doet een IT-consultant?

Consultancy is adviseren. Een IT-consultant voorziet bedrijven dan ook van IT-advies op maat. Toch gaat het nog veel verder dan dat. Onze IT-consultants lossen mee vraagstukken op, ondersteunen jouw medewerkers en bouwen mee aan je IT-strategie. Daarbij houden ze natuurlijk steeds rekening met de doelstellingen van jouw bedrijf. De exacte taken van IT-consultancy zijn verschillend van project tot project. Denk aan het oplossen van IT-problemen, aan het implementeren van de IT-infrastructuur, aan het ontwikkelen van applicaties, enzoverder.

Voeg tijdelijk een IT-consultant toe aan je team!

Heeft jouw bedrijf iemand nodig die een IT-project komt opzetten? Dan sturen wij een IT-consultant. Officieel werkt hij/zij nog steeds voor 3-it, maar consultancy komt pas tot zijn recht wanneer de IT-specialist ter plekke aanwezig is. Bovendien dragen onze IT-specialisten allemaal een enorme rugzak aan ervaring met zich mee waardoor het zeker een meerwaarde is om hem in je team op te nemen. Resultaat? De beste oplossing aan een relatief laag budget.

Wat maakt een goede IT-consultant?

Een goede IT-consultant is gebeten door alles wat met informatica te maken heeft. Ze zijn van alle markten thuis en kunnen elk IT-advies geven. Bovendien zijn ze gek op verandering. Daardoor duren onze projecten meestal maar enkele weken tot een jaar. Bedrijven naar een hoger niveau tillen? Dat is wat ze willen doen! Daarnaast blijft een IT-specialist zich constant bijscholen.

Concreet worden onze IT-consultants volledig klaargestoomd om jouw bedrijf verder te helpen.
Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en houden doorheen het jaar hun kennis op peil via de nodige opleidingen. Opleidingen die 3-it met veel plezier aanbiedt. Maar we zijn er nog niet, want een IT-consultant is iemand die de juiste sociale vaardigheden bezit om bedrijfsleiders en hun werknemers correct te informeren en op te leiden. En ja, ook op dit vlak zorgt 3-it voor begeleiding. Concreet worden onze IT-consultants dus volledig klaargestoomd om jouw bedrijf verder te helpen.

Een IT-consultant van 3-it in je bedrijf

Behoefte aan extra IT-expertise in je bedrijf? Zet de deur open voor een IT-consultant van 3-it. Wij stellen onze specialisten graag ter beschikking in de vorm van consultancy. Samen zoeken we naar een profiel dat perfect binnen jouw onderneming past. Deze IT-specialist vervoegt jouw team en zorgt voor de nodige begeleiding en ondersteuning op IT-vlak. Zo tillen we jouw bedrijf gegarandeerd dat ene niveau hoger. Heb je een IT-project in gedachten? Contacteer ons dan via info@3-it.be voor meer informatie over onze IT-consultancy.

IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist
IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist
Blog
Ontdek alle posts IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialistIT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist
IT-consultant IT-consultants IT-consultancy IT IT-specialist
Vacatures