IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten
Contacteer ons: +32 14 23 56 00 of e-mail
IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten
Netwerk van mensen
IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten
IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten
IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten

Je IT-beheer in veilige handen

Als bedrijfsleider wil jij je natuurlijk voornamelijk bezighouden met je klanten en je core business. Logisch, wij ook. Laat daarom je IT-beheer over aan 3-it. Wij zijn er om jou te helpen met één van de belangrijkste onderdelen van je organisatie. Geen wonder dus dat je dit wil overlaten aan een ervaren IT-bedrijf. 3-it zorgt ervoor dat jouw IT-infrastructuur probleemloos draait. Meer weten?

Wat is IT-beheer?

IT-beheer is ruimer dan je op het eerste idee zou denken. Het gaat namelijk niet alleen om het onderhouden en beheren van de IT-infrastructuur. Ook netwerkbeheer en softwarebeheer mogen niet vergeten worden. Kort samengevat vallen deze zaken onder IT-beheer:

  1. Beheer van de IT-infrastructuur
  2. Netwerkbeheer
  3. Serverbeheer
  4. Helpdesk

Alles begint bij de hardware die jij in je bedrijf plaatst. De toestellen die je gebruikt zijn namelijk een belangrijke basis voor een betrouwbare IT-infrastructuur. Daarnaast speelt de software die je uitkiest een belangrijke rol. Jij wil toch weten dat je op je computersystemen kan vertrouwen, of niet soms? Maar zeker het netwerk moet met de grootste zorg behandeld worden om up and running te blijven. 3-it helpt je bij het optimaliseren van bestaande netwerken, maar bouwt met plezier nieuwe uit wanneer dit nodig is. We zijn er echter nog niet. 3-it staat ook in voor het dagelijkse beheer en het onderhoud van de servers.

IT-beheer is ruimer dan je op het eerste idee zou denken.
We monitoren alles om mogelijke problemen te onderscheppen. Bovendien kan je overdag steeds op onze helpdesk terecht met vragen of problemen op vlak van IT. Onze IT-specialisten staan altijd voor je klaar en helpen je met veel plezier verder met je IT-beheer.
Het IT-beheer van je bedrijf overlaten aan IT-specialisten heeft alleen maar voordelen.

Toenemende belang van IT-beheer in bedrijven

Steeds meer bedrijven worden afhankelijker van IT. Denk maar aan het ontvangen van offertes via de website of zelfs het uitsturen van facturen. Als de IT-infrastructuur uitvalt, is dit dan ook een ramp voor de medewerkers. Zij kunnen zich niet meer focussen op hun job en verliezen vaak kostbare tijd. Bovendien zijn je klanten ontevreden omdat jij niet de dienstverlening kan bieden die je belooft. Kortom: het IT-beheer van je bedrijf overlaten aan IT-specialisten heeft alleen maar voordelen.

3-it verzorgt jouw IT-beheer

Of het nu op afstand is of ter plaatse, op korte of op lange termijn, 3-it heeft voor jouw bedrijf een IT-oplossing op maat. Laat je IT-beheer dus maar over aan een IT-bedrijf dat van wanten weet. En jij? Jij legt je focus weer op je core business, waar hij moet liggen dus. Meer weten over onze mogelijke IT-opties? Aarzel niet om ons te contacteren op 014 23 56 00 of via info@3-it.be!

IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten
IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten
Blog
Ontdek alle posts IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialistenIT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten
IT-beheer IT IT-infrastructuur IT-bedrijf IT-specialisten
Vacatures