IT IT-bedrijf IT-consultant IT-consultancy IT-detachering IT IT-bedrijf IT-consultant IT-consultancy IT-detachering
Contacteer ons: +32 14 23 56 00 of e-mail
IT IT-bedrijf IT-consultant IT-consultancy IT-detachering
Netwerk van mensen
IT IT-bedrijf IT-consultant IT-consultancy IT-detachering
IT IT-bedrijf IT-consultant IT-consultancy IT-detachering
IT IT-bedrijf IT-consultant IT-consultancy IT-detachering

Elevate People gaat over de grens

In januari vorig jaar richtte John Wijnands en Dominik Verrydt het bedrijf Elevate People op. Een nevenbedrijf van 3-it, waar er de nadruk wordt gelegd op ontwikkeling en opleiding. Het bedrijf is inmiddels al goed gegroeid, en breidt zijn diensten uit naar Nederland.

 

Elevate People – The Next Level

“Wat jonge IT-professionals enorm waarderen is menselijk en nabij leiderschap dat tegelijk respect afdwingt. Geen ‘ge-meneer’ bij Elevate People dus. Wel duidelijke doelen, een toffe werksfeer en een manager wiens deur open staat voor vragen en ideeën.” Vertelt John Wijnands, CEO van Elevate People. Het bedrijf detacheert junior-IT-ers naar bedrijven in Vlaanderen, en sinds kort Nederland.

 

De werknemers bij Elevate People worden persoonlijk gecoacht, daarnaast worden er leermomenten voor ze georganiseerd, en worden ze verwelkomt in een bruisend team. ‘Die aanpak maakt de transitie van school naar bedrijfsleven makkelijker. IT-werkgevers kiezen voor Elevate People omdat wij stevig investeren in talent dat bij hen aan de slag gaat’ vertelt John.

Unieke aanpak van Elevate People

Wat maakt Elevate People uniek? Elevate People zoekt de juiste profielen, en neemt jonge professionals voor een half jaar tot een jaar in dienst. In die tijd detacheert Elevate People de junior naar de klant.

 

Hij – of zij – doet werkervaring op en studeert bij waar nodig. Het mooie van dit half jaar tot een jaar is, dat de junior kan terugvallen op twee teams. De collega’s van Elevate People, en collega’s van het team waarmee hij of zij werkt. Twee teams, dat betekent dubbele leerkansen!

 

Na dat half jaar tot een jaar gaat de trainee vast in dienst bij de klant. Elevate People streeft naar de perfecte 100% match.

 

“Elevate People is een van de weinige IT-bedrijven die niet eist dat jonge mensen ervaring moeten hebben voor ze aan de slag kunnen. Ons bedrijf is er net op gericht dat nieuwkomers in de IT-markt een eerste werkervaring opdoen. Goed gecoacht, met een pak leerkansen en al volwaardig lid van het team. Na zes maanden tot een jaar hebben ze een stevige professionele basis en laten we hen los.” Vertelt Dominik Verrydt, COO van Elevate People.

 

De kernwaarden staan bij Elevate People hoog in het vaandel. In feite drukken die kernwaarden de essentie uit van de professionaliteit van IT-consultants:

  • Passie is de motor, 
  • inlevingsvermogen in wat klanten en leveranciers nodig hebben, 
  • gaan voor kwaliteit,
  • betrouwbaar zijn,
  • je opstellen als partner en 
  • duidelijk zijn en handelen.  

 

Dominik vertelt: “In feite zie ik Elevate People vooral als een lerende gemeenschap. Dat maakt Elevate People een ‘speciaal geval’ in de IT-sector. Natuurlijk ben ik daar trots op. Dit concept heeft toekomst. En daar gaan we voor.”

Nederland

Vanuit Nederland is er, net zoals in België, heel veel vraag naar technische mensen. Elevate People wil meedenken, en de vraag daar ook helpen invullen. Daarom dat Elevate People de passie en het enthousiasme uitzet naar Nederland.

Terug naar overzicht
IT IT-bedrijf IT-consultant IT-consultancy IT-detachering
Vacatures