IT-werkgever IT IT-specialist IT-bedrijf IT-werkgever IT IT-specialist IT-bedrijf
Contacteer ons: +32 14 23 56 00 of e-mail
IT-werkgever IT IT-specialist IT-bedrijf
Netwerk van mensen
IT-werkgever IT IT-specialist IT-bedrijf
IT-werkgever IT IT-specialist IT-bedrijf
IT-werkgever IT IT-specialist IT-bedrijf

Hoe kies je de perfecte IT-werkgever?

Ben jij een IT-talent en zoek je een (nieuwe) job? Dan heb je vast gemerkt dat de meeste bedrijven verschillende vacatures hebben openstaan en steeds op zoek zijn naar een arsenaal aan specialisten. Maar hoe kies jij nu de perfecte IT-werkgever? Waarop kan je letten? We geven je graag wat tips.

Belangrijke tip voor je zoektocht naar een IT-werkgever

Natuurlijk wil je als IT-specialist werken voor een bedrijf waar je een goed loon, een mooie bedrijfswagen en verschillende extralegale voordelen krijgt. Toch mag je je hierdoor niet laten misleiden. Alle bedrijven bieden je namelijk ongeveer hetzelfde loonpakket en dezelfde extraatjes. Ga dus telkens dat ene stapje verder en zoek een IT-werkgever die past bij jouw skills en je persoonlijkheid.

Hoe kies jij nu de perfecte IT-werkgever?

Cultuur van een IT-werkgever

Kijk altijd of de waarden van een bedrijf goed bij jou passen. Door even stil te staan bij de missie en visie van je toekomstige IT-werkgever weet jij meteen of jij goed binnen de bedrijfscultuur past. Hou ook in je achterhoofd dat je in kleinere bedrijven veel dichter bij je collega’s staat en dat je in grotere bedrijven misschien wel autonomer aan de slag moet gaan. Zorg er vooral voor dat je je als werknemer goed voelt in het werk dat je doet. Een goede sfeer op het bedrijf is hiervoor een must!

Zoek een IT-werkgever die de nodige focus legt op persoonlijke opvolging en ontwikkeling.

Een IT-werkgever tilt je een niveau hoger

Zoek een IT-werkgever die de nodige focus legt op persoonlijke opvolging en ontwikkeling. Zo krijg jij steeds de mogelijkheid om jezelf te verbeteren en aan te geven welke richting je uit wil. Jij doet in zo’n IT-bedrijf met andere woorden de jobs die jij leuk en/of interessant vindt. Dit helpt je op termijn ook om te groeien binnen de organisatie waarvoor jij kiest.

Organiseert een potentiële IT-werkgever een evenement?

Ga dit event dan zeker bezoeken! Door op de werkvloer met medewerkers te praten van je potentiële IT-werkgever weet je meteen wat een IT-bedrijf van jou als werknemer verwacht. Luister dus goed naar wat ze te zeggen hebben. Zo leer je het bedrijf instant beter kennen.

Ga de uitdaging aan en zoek jouw ideale IT-werkgever

Natuurlijk is de perfecte IT-werkgever voor iedereen verschillend. Zoek dus voornamelijk naar een job die je de uitdaging geeft die je nodig hebt en een werkgever waar jij je thuis voelt en je gevarieerd werk krijgt door een verscheidenheid aan projecten.

Misschien is werken voor 3-it wel iets voor jou? Wij zoeken steeds gemotiveerde IT-medewerkers. Of je nu een ervaren rot in het vak bent of al nog maar net van de schoolbanken komt, altijd welkom!

Natuurlijk is de perfecte IT-werkgever voor iedereen verschillend.
Terug naar overzicht
IT-werkgever IT IT-specialist IT-bedrijf
Vacatures